Veneera™ is TÜV gecertificeerd

Met succes getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland

Veel mensen dromen van een Hollywood Smile, een perfecte glimlach met stralend witte, rechte tanden. Maar het is niet altijd mogelijk om dit op natuurlijke wijze te bereiken. Maar dat betekent niet dat u uw droom van een Hollywood Smile niet kunt vervullen. Er zijn verschillende manieren om je tanden professioneel te laten behandelen en bleken.

De Hollywoodsmile trend

Veel mensen dromen van een Hollywood-glimlach en zijn bereid daarvoor veel moeite te doen. Een van de redenen is het uiterlijk van het gebit, dat steeds belangrijker wordt. Ze vormen immers een essentieel onderdeel van ons uiterlijk. Maar rechte en witte tanden stralen niet alleen aantrekkelijkheid uit, maar ook gezondheid. We komen sympathieker, verzorgder en betrouwbaarder over op andere mensen. Dit heeft weer een positief effect op ons zelfvertrouwen.

Bovendien willen steeds meer mensen er ook op oudere leeftijd verzorgd en jong uitzien, en het gebit levert daaraan een niet te verwaarlozen bijdrage. De trend naar de Hollywood-glimlach is dus niet alleen gericht op één leeftijdsgroep. Het gaat veeleer om algemene esthetiek en het eigen welzijn.

Methodes voor de perfecte Hollywoodsmile

Vele wegen leiden naar een stralend witte glimlach. Om een professionele mening te krijgen en de meest geschikte behandelmethode voor u te vinden, moet u eerst een tandarts bezoeken. Wij laten u alvast kennismaken met de drie meest gebruikelijke methoden voor uw Hollywood-glimlach.

Methode 1: Bleaching

Tanden bleken is de meest gebruikelijke methode om de perfecte Hollywoodsmile te krijgen. Er wordt een speciale bleekgel op de tanden aangebracht, die wordt geactiveerd met een led-bleeklamp. Na enige tijd worden de tanden een paar tinten lichter. Hoewel bleken een van de populairste, snelste en meest effectieve manieren is om tanden te bleken, is het niet voor iedereen geschikt. Als je gevoelige tanden hebt, kun je beter een andere methode kiezen. De kosten zijn beheersbaar in vergelijking met medische facings.

Methode 2: Medische veneers

Veneers zijn een andere populaire behandelmethode om een Hollywood-glimlach te krijgen. Dit zijn flinterdunne schelpjes die op de voorkant van de tanden worden geplakt nadat ze licht zijn opgeschuurd. Ze kunnen gemaakt zijn van porselein of kunststof en helpen beschadigingen of verkleuringen te corrigeren. Facings zijn in de regel veel duurder dan whitening en moeten om de 5 tot 10 jaar worden vernieuwd. De hoge kosten, het lange behandelingsproces en het beschadigen van gezonde tanden zijn een groot nadeel van medische facings.

Methode 3: De combinatie

Een combinatie van tanden bleken en facings is vaak de juiste oplossing voor vlekkeloze, stralend witte tanden. Deze methode kan echter ook de duurste zijn.

Hoeveel kost een Hollywoodsmile met deze behandelingen?

De kosten van een Hollywoodsmile zijn afhankelijk van de complexiteit van de behandeling. Afhankelijk van de uitgangssituatie van de tanden en het gewenste resultaat moeten meestal meerdere sessies worden gepland. De kosten voor een bleeksessie liggen meestal tussen de 200 en 600 euro. De kosten voor medische facings bedragen enkele duizenden euro's. En de combinatie van bleken en veneers nog meer.

Conclusie

De Hollywood-glimlach is de trend als het gaat om de perfecte, gelijkmatige glimlach. En hoewel bleken en medische veneers effectieve methoden zijn om stralend witte tanden te krijgen, moeten ze zorgvuldig worden gekozen. Want lange behandeltijden, hoge kosten en schade aan gezonde tanden zijn niet te onderschatten. Maar om iedereen een perfecte Hollywood-glimlach te geven, hebben we bij Veneera™ een alternatief ontwikkeld dat niet veel geld kost en uw gezonde tanden niet onnodig beschadigt.

Het zachte alternatief voor uw Hollywoodsmile

Voor stralend witte en rechte tanden zijn geen medische ingrepen of het bleken van glazuur nodig. Veneera™ biedt het zachte en flexibele alternatief: een cosmetisch veneer dat op de echte tanden wordt geplaatst - zonder de tanden te prepareren en zonder pijn. De nieuw ontwikkelde Tand-Veneer 2.0 is gemaakt om precies op uw gebit te passen. Het enige wat u hoeft te doen is thuis een afdruk van uw tanden maken, deze terugsturen naar Veneera™ en kort daarna ontvangt u uw perfect passende Hollywoodsmile - zonder een bezoek aan de tandarts.

Het voor - na effect van een cosmetische Hollywoodsmile

Naar de cosmetische Hollywoodsmile 

Facebook IconDeel Pin het
Terug naar blog