Veneera™ is TÜV gecertificeerd

Met succes getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland

Veneera™ werd bekroond in de categorie SPECIALE MENING - Excellent Product Design, Medische Revalidatie en Gezondheidszorg. Het gaat hier om het functionele ontwerp van de Tand-Veneer.

Rat für Formgebung bekroont "Hoe ontwerpers denken"

De German Design Award 2022 had als motto "Hoe designers denken" en werd uitgereikt door de Rat für Formgebung, de Duitse autoriteit op het gebied van merken en design. Tot het exclusieve netwerk van stichtingsleden behoren naast brancheorganisaties en instellingen ook internationaal erkende topbedrijven, ontwerpers en creatieven. Als sectoroverschrijdende prijs is het een van de meest prestigieuze onderscheidingen in het designlandschap wereldwijd. De Award

De onderscheiding in de categorie SPECIAL MENTION - Excellent Product Design, Medische Revalidatie en Gezondheidszorg is een ware bevestiging en een groot succes voor het innovatieve bedrijf uit Keulen.

Toegekend voor functioneel design

De cosmetische Tand-Veneer 2.0 van Veneera™ overtuigde de jury vooral door zijn functionele design. Het imiteert echte tanden, is flinterdun en is gemaakt om precies op het gebit van de klant te passen. Dankzij het unieke design blijft het stevig op de tanden zitten zonder dat er bevestigingsmateriaal nodig is. Gewoon aantrekken - klaar!

Ontworpen voor een betere levenshouding, meer erkenning, meer aantrekkingskracht en meer zelfvertrouwen!

Het ontvangen van de prijs in de categorie SPECIAL MENTION - Excellent Product Design, Medische Revalidatie en Gezondheidszorg is een echte bevestiging en een grote prestatie voor ons bij Veneera™. We zijn trots op de prijs en op het geweldige product dat we hebben ontwikkeld. Maar bovenal zijn we dankbaar voor de erkenning en onze vele trouwe klanten die ons motiveren om ons best te blijven doen. We hebben nog veel te doen en geven alles om onze doelstellingen te realiseren.

Facebook IconDeel Pin het
Terug naar blog