Veneera™ is TÜV gecertificeerd

Met succes getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland

Veneera™ is gecertificeerd door TÜV Rheinland voor de productie van cosmetische fineren. Deze certificering betreft voornamelijk het managementsysteem van Veneera™. Wij hechten er veel belang aan dat onze interne processen professioneel en gestructureerd zijn. Daarom zijn we blij dat TÜV Rheinland ons managementsysteem met succes heeft gecontroleerd en gecertificeerd.

Garantie voor service en kwaliteit

Goede service en hoge kwaliteit zijn tegenwoordig belangrijker dan ooit. Zij vormen de basis voor elke succesvolle onderneming. Maar beide zijn geen toeval: uitstekende service en uitstekende kwaliteit zijn het resultaat van consequente verdere ontwikkeling en optimalisatie.

Sinds haar oprichting heeft Veneera™ deze richtlijnen diep verankerd in haar eigen bedrijfsprocessen en leeft ze elke dag na. Als resultaat en onderscheiding heeft Veneera™ nu ook de officiële certificering van TÜV Rheinland ontvangen voor zijn managementsysteem.

Gecertificeerd beheersysteem

Met de certificering volgens ISO 9001 bevestigt TÜV Rheinland de kwaliteitsmanagementsystemen van Veneera™. Het is een officieel bewijs dat alle interne processen bij Veneera™ professioneel en gestructureerd zijn. De bedrijfsstructuur staat op het hoogste niveau en de klanten krijgen altijd een hoog niveau van kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

TÜV Rheinland heeft de implementatie van de eisen van het betreffende managementsysteem bij Veneera™ gecontroleerd. Met andere woorden, dat bedrijfs- en kwaliteitsdoelstellingen, klantgerichtheid, processen etc. overeenkomen met de beoogde normen.

Gecontroleerd werd of het management voldoet aan de voorwaarden van de norm en of het systeem in de dagelijkse werkzaamheden wordt nageleefd en toegepast. Deze controle werd uitgevoerd op basis van de certificeringsregels. Hierbij worden zowel de managementdocumentatie als de activiteiten ter plaatse gecontroleerd op naleving van de specificaties.

Veneera™ is er trots op deze onderscheiding te mogen dragen en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Terug naar blog