Veneera™ is TÜV gecertificeerd

Met succes getest en gecertificeerd door TÜV Rheinland

Het Veneera™ Tand-Veneer is verder ontwikkeld.

Wij introduceren de veel flexibelere, zichtbaar dunnere en op kleur afgestemde Tand-Veneer 2.0

De nieuwe Tand-Vener 2.0 is gemaakt van hoogwaardige, biocompatibele kunsthars en is daardoor veel flexibeler dan zijn voorganger. Zelfs bij opzettelijk buigen breekt de prothese niet. De Tand-Veneer 2.0 is verkrijgbaar in de kleuren natuurwit en Hollywood wit. Voor helder witte, maar toch natuurlijk ogende tanden is natuurlijk wit de juiste keuze. Voor wie witte tanden wil die Hollywood-glamour uitstralen, is Hollywood-wit de perfecte keuze.

Welke kleur u ook kiest, de innovatieve Tand-Veneer laat niet alleen uw glimlach stralen, maar ook uw zelfvertrouwen, en wordt bovendien goed verdragen door uw tanden en tandvlees.

Een nog natuurlijker uiterlijk

De Tand-Veneer 2.0 wordt individueel en op basis van uw natuurlijke tanden gemaakt. Dankzij het lotuseffect zorgt de cosmetische veneer voor een blijvend schone glimlach. De Tand-Veneer 2.0 laat een mooie en natuurlijke glans achter op uw tanden voor een stralend en opvallend uiterlijk.De veneer is extra dun ontworpen voor een natuurlijk draagcomfort. Eventuele scheefstand of ontbrekende tanden worden gecompenseerd door extra materiaal. Zo krijgt u een kunstgebit met een gelijkmatige ronding. Na een korte gewenningsperiode van ongeveer 10-20 minuten voelt u de Tand-Veneer nauwelijks meer zitten. Ook uw spraak wordt op geen enkele manier beperkt.

De Tand-Veneer 2.0 is nu verkrijgbaar in onze online shop.

Facebook IconDeel Pin het
Terug naar blog